Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Prisgaranti på service

 

Der er mange i medierne der anbefaler uautoriserede værksteder, da de ofte reklamerer med lavere priser. Men er alle ting nu også medregnet i disse priser, og kan det i virkeligheden svare sig på sigt?

Det er ikke unormalt vi møder kunder igen efter et par år, hvor de har haft forsøgt de uautoriserede værksteder i en periode for efterfølgende at vende tilbage. Der findes naturligvis værksteder som kan lave de korrekte service på en bil, men der er dog også en betydelig andel, som ikke benytter den korrekte fremgangsmåde for at sikre din bils optimale drift, og ydermere din pengepung på sigt. Det kan være der ikke benyttes de originale dele, den korrekte olie, eller at de blot ikke er uddannet til at håndtere den pågældende model. Derudover er der den manglende, men yderst vigtige opdatering af software til bilens computer, som altid foretages når du besøger et autoriseret mærkeværksted.

Autoriserede værksteder
De autoriserede værksteder modtager løbende opdateringer fra fabrikkerne, hvilket betyder det altid vil være her du modtager de seneste opdateringer til netop din bil, så du får en optimal udnyttelse af denne. Med disse opdateringer kan vi løbende forebygge, vedligeholde og ikke mindst tilføje produktforbedringer til den specifikke bil efter fabrikkens forskrifter.

Hvis det kedelige skulle ske, og der kommer et tidspunkt, hvor det bliver nødvendigt at benytte fabriksgarantien, er du yderligere sikret ved brug af de autoriserede værksteder, da du på ingen måde ville skulle dokumentere dele, olie osv. er benytte 100 % efter forskrifterne fra fabrikken. Benytter du et uautoriseret værksted, vil det altid være kunden, som skal dokumentere dette, hvilket kan være svært i mange tilfælde.

Prisgaranti hos Henrik Larsen
Hos Henrik Larsen Automobiler A/S er vi ikke nervøse for at udstede garantier, så derfor tilbyder vi dig prisgaranti, så hvis du overvejer eller allerede har indhentet tilbud fra et uautoriseret værksted – udfører vi dit serviceeftersyn til den tilbudspris, du har fået fra et andet værksted, blot der er tale om den samme ydelse i henhold til nedenstående.

Henrik Larsen Automobiler A/S prisgaranti på service

  • Kunden skal fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted på det pågældende service eftersyn.
  • Tilbuddet på serviceeftersynet skal være på samme serviceeftersyn og have samme inspektionspunkter og indhold i henhold til bilens serviceplan som ved udførelsen hos et autoriseret værksted.
  • Tilbuddet må maksimalt være 14 dage gammelt.
  • Tilbuddet skal indeholde alle reservedele og væsker/smøremidler i henhold til aktuel serviceplan for bilen og være af samme specifikationer som originale reservedele og anbefalede væsker/smøremidler til pågældende bilmærke og model.
  • Pristilbuddet skal være indhentet fra et værksted ikke længere end 5 km fra Henrik Larsen Automobiler A/S
Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!