Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Værksted

 

Endnu vigtigere er det for os, at vores kunder er tilfredse med deres bil og vores arbejde. Så vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Bare ring og spørg eller kom forbi en af vores afdelinger.

Vi klarer alle opgaver inden for Citroën, Peugeot og Honda, herunder montering af ekstraudstyr, reparation og service, eller udbedring af skade. Og alle ansatte på vore værksteder er specialuddannet og certificeret inden for det enkelt bilmærke, de arbejder med. Så hos Henrik Larsen Biler A/S er din bil altid i gode hænder.

Citat: Miljø er en selvfølge – hos Henrik Larsen Biler A/S, gør vi hvad vi kan for at passe på vores fælles jord. Passer du selv på miljøet?

Hos Henrik Larsen Biler A/S vil du altid opleve, at vi passer godt på miljøet og lever 100% op til alle lovkrav på området. Det kan godt være, du betaler en smule mere hos os end hos et ikke-certificeret værksted, der måske ikke har samme høje miljøstandard, som vi har. Men Henrik Larsen Biler A/S har været her i 25 år og vil også være her om endnu 25 år. Og vi tror på, at en miljørigtig virksomhed er en sikker fremtid.

Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!