Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Vores Historie

 

Efter endt shippinguddannelse samt salg af last- og personbiler af mærkerne Volvo, Renault og Mazda – så blev det Citroënmærket, der gjorde det muligt at skabe egen forretning. Med 12 ansatte, samt min hustru som varetog økonomi og administration, kunne et parløb tage afsæt i Taastrup – og sådan er det forsat…..

I 1986 var Citroën BX en fantastisk succes og huset i Taastrup blev hurtigt for lille. Albertslund dannede nye rammer for salg og service af Citroën til en stadig stigende, tilfreds kundeskare.

Vestegnen blev, og er i dag, et rart sted af være med mange virksomheder og en lokalbefolkning, der er gode til at bakke hinanden op.

Forretningen i Albertslund er senest ombygget i 2010 og huser nu ca. 40 ansatte, der sælger mere end 1.500 nye og brugte biler om året.

I 2002 blev Tagensvej vort næste mål , nemlig at udvide med en forretning endnu tættere på København. Det har været en stor succes, så stor at vi nu har bygget nyt super-up-to-date bilhus i 3 etager 800 meter længere nede ad Rovsingsgade. Her vil vi forsætte succesen med at sælge Citroën, DS, Honda samt Peugeot.

Her vil vi også åbne Europas første DS koncept Store i samarbejde med Citroën Skandinavien.
Vi vil sætte nye normer og standarder, så du som kunde får en sublim service og oplevelse med en fantastisk bil, der modelmæssigt er i en rivende udvikling. DS vil komme til at sætte helt nye standarder.
Vi sætter dermed en ny dagsorden for forretningsdrift i et nyt bilhus. Vores helt klare mål er, at det skal være en god oplevelse at være kunde hos os, og at du skal gå herfra inspireret og med en lyst til at komme igen.

Mere end 30 år med en rivende udvikling forpligter. Og i dag er vi så heldige at vi også har fået forhandling af Peugeot. Dermed har vi nu på Østerbro et næsten rent fransk bilhus med Peugeot, Citroën og DS. Vi skriver “næsten” fordi vi jo også har fantastiske Honda på Østerbro.

I dag har vi en omsætning i virksomheden på over 350 mio. (excl. afgifter/moms) og et bilsalg på samlet mere end 2.600 biler årligt bevidner at, vi har gjort noget rigtigt. Vi har aldrig troet på, at tiden står stille, og vi og vores mere end 90 medarbejdere nyder at blive udfordret på vor virke hver dag – til gavn for vores kunder.

Vi er også rigtig glade for at vi er med til at hjælpe de unge i gang på arbejdsmarket. Vi har i dag mere end 15 lærlinge i en række af forskellige fagområder, som alle er med til at gøre Henrik Larsen Biler til godt og rart sted for vores mange dejlige kunder.

Mvh
Henrik Larsen

Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!