Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Vi er ISO certificeret

 

Download vores certifikat her…

 

Henrik Larsen Automobiler A/S er ISO 9001:2008 certificeret. Det betyder, at vi jævnligt bliver kontrolleret for at sikre, at der er en stabil og ensartet kvalitet i de fleste af vore procedurer. Og selv om det lyder lidt kedeligt, er det et vigtigt værktøj, som er med til at give vores kunder en ydelse, som altid er i top.

Certificeringen stiller krav og forventninger til alle forretningsgange i huset. Både på værkstedet og i de andre afdelinger. Men det giver også alle medarbejdere nogle klare og tydelige retningslinier for, hvad der forventes af dem i næsten enhver situation.

ISO 9001:2008 er et værktøj, som faktisk gør det muligt at måle kvaliteten i vores service. Og vi bruger ikke målingerne til at slå den enkelte medarbejder i hovedet, men som en reference for at se, om vores kunder får den vare, de har krav på.

Det har været en god investering. Det er nu muligt at forbedre kvaliteten i vores arbejde løbende – fordi vi præcist kan se, hvor der skal fokuseres, og hvad der skal gøres. Certificeringen stiller krav til os – og den stiller også krav til vores leverandører. Deres ydelser og produkter bliver ligeledes kontrolleret som sikkerhed for, at der er en ensartet og høj kvalitet i det materiale, der skal videre til slutbrugeren.

Og det er dig som slutbruger, som høster de fleste fordele. ISO 9001:2008 er med til at sikre, at alle forskrifter omkring f.eks. kvalitet, miljø og sikkerhed, bliver overholdt. At vi anvender materialer af høj standard og at vi anvender dem rigtigt. Hver gang.

Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!