Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Citroën Erhvervsleasing

 

ERHVERVS LEASING 1.641,-/md.

1. gangsydelse 25.000,-
Leasingperiode: 60 mdr.
Ydelse pr mdr. 1.641,-

Nu er der ingen undskyldning for at holde liv i forretningens gamle arbejdsheste. Skift til den nye Citroën Jumpy KV BlueHDI 115 S&S L2N1 med masser af udstyr, bl.a. aircondition. For 1.641,-/mdr. får du en slider med moderne brændstoføkonomi – og inklusive de serviceeftersyn og reparationer, der følger med normal drift. Få evt. tilbud med 1. gangsydelse fra kr. 10.000,-

  • Inklusiv Serviceaftale, som omfatter bl.a. serviceeftersyn og reparationer, der er nødvendige som følge af normal drift og slitage. Med en Serviceaftale er udgifter til serviceeftersyn og vedligeholdelse dækket i hele leasingperioden – også efter at garantien er udløbet.
  • Din Citroën bliver udelukkende repareret på autoriserede værksteder af personale, der arbejder med varevogne dagligt.
  • Der bliver altid brugt originale reservedele, så du altid har en driftssikker varebil.
  • Udskiftning af standarddæk i hele leasingperioden.
  • Budgetsikkerhed = stabil økonomi.
  • Vejhjælp.

Leasingperiode 60 mdr., årlig km. 15.000. Prisen er inkl. landsdækkende serviceaftale (inkl. standarddæk), vejhjælp, administrationsgebyr og leveringomkostninger, men ekskl. dokumentgebyr kr. 3.995 og fi nansieringsdeklaration kr. 950, der opkræves sammen med 1. leasingydelse. For alle priser gælder: Priserne er ekskl. moms og baseret på variabel rente. Eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr, delydelse, brændstof og grøn ejer afgift (driftsomkostninger). Betaling skal ske via betalingsservice. Tilbuddet gælder udelukkende erhvervsdrivende med et CVR-nummer og kun via Nordania Finans A/S. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for ændringer i rente, priser og afgifter.

Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!