Albertslund4364 6400
 
Østerbro3531 7080
 

Firmabiler fra Citroën & DS

 

Her på siden vil vi løbende holde dig opdateret om de aktuelle kampagner for firmabiler fra Citroën og DS Automobiles.

Har du nogen spørgsmål, så hold dig ikke tilbage. Ring til os eller send os en email, vi vender altid tilbage inden for få timer.

C4 Catus

citroen-cactus-firmabil

I en verden i konstant udvikling er der også brug for en helt ny måde at tænkte bil på. Derfor præsenterer Citroën C4 Cactus, et innovativt alternativ til de kompakte familiebiler. Med sit banebrydende design sætter Citroën C4 Cactus nye standarder inden for bilverdenen for design, komfort, nyttig teknologi – med en fornuftig total økonomi. Bemærk de nye Cool Comfort NLF modeller inkluderer Pack Auto og Pack City Kamera.

Klik her for at downloade de aktuelle kampagner med C4 Cactus (PDF-dokument).

 

DS 4

ds-4-firmabil

Den nye DS 4 er en model med to særskilte profiler – DS 4 og DS 4 Crossback – samt en ny front. Den nye DS 4 er en sportslig og karakterfuld bil til de kunder, som vægter køreglæde og en anderledes køreoplevelse højt. Den nye DS 4 Style kan kort beskrives som en kompakt premium model med mulighed for at personliggøre bilen med karrosseri og tag i hver sin farve. DS 4 Crossback er en elegant crossover med større frihøjde (30 mm mere end DS 4 Style) tydeligt markerede hjulkasser og tagbøjler.

Klik her for at downloade de aktuelle kampagner med DS 4 (PDF-dokument).

DS 5

ds-5-firmabil

Elegance, stil og rendyrket køreglæde. Den nye DS 5 er en visuel nydelse fra alle vinkler – lige fra den høje skulpturelle skulderlinje til de markante udstødningsrør, der er integreret i bageste kofanger. Bag rattet i den nye DS 5 føler man sig hensat til cockpittet i et fly. Det er med andre ord en bil, der skiller sig ud fra mængden.

Klik her for at downloade de aktuelle kampagner med DS 5 (PDF-dokument)

Det er hos forhandleren du oplever forskellen...!